Dodelijk duikongeval! UPDATE

lijkwagen 2

SCHARENDIJKE - Duikers van de Koninklijke Marine hebben zoals gemeld op Zeeland.Blog afgelopen zondag een man uit een scheepswrak in het Grevelingenmeer nabij Scharendijke gehaald. Het slachtoffer was tijdens het duiken vermist geraakt.

Hulpdiensten schaalden zaterdag 11 juni rond 16.30 uur direct groot op toen ze de melding kregen van een persoon te water. KNRM, Kustwacht, brandweer, defensie en politie werkten gezamenlijk aan een reddingsoperatie. Daarbij werden onder andere duikers van de brandweer en marine ingezet. Na enkele uren werd deze omgezet in een bergingsoperatie. Uiteindelijk werd de zoektocht tijdelijk gestaakt door invallende duisternis.

Berging

Op zondag 12 juni hervatten duikers van de Marine en agenten van het Landelijk Team Onderwater Zoekingen de zoektocht en uiteindelijke berging. Rond 14.12 uur werd het stoffelijk overschot van de duiker aangetroffen. Onderzoek moet verder uitwijzen wat er exact gebeurd is. Het slachtoffer is een 59-jarige man uit Barneveld.

Lees ook:Vermiste duiker dood gevonden!
Lees ook:Grote hulpactie voor duikers blijkt voor niets
Lees ook:Dode duiker gevonden!
Lees ook:Duikers zoeken uren lang naar kind onder het ijs
Lees ook:Restanten historisch vlaggenschip Walcheren boven water!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>