Binnenstad Hulst niet bereikbaar!

HULST – De Hulster binnenstad kan in de priode van 4 tot en met 29 juli niet worden bereikt via de Graauwse Poort. Wel kan men de binnenstad via de Graauwse Poort verlaten.

In Hulst Noord-Oost wordt de komende maanden gewerkt aan de weg en riolering. Deze werken brengen verkeershinder met zich mee. Op de vijfbenige kruising Zoutestraat/Glacisweg/Koolstraat/IJzerenhandstraat te Hulst wordt een rotonde gerealiseerd. Voorafgaand aan deze werkzaamheden worden ter plaatse ook rioolwerken verricht. Deels betreft dit het renoveren van riolering en deels het volledig vervangen van de riolering. Daarnaast zijn er werkzaamheden aan de kabels en leidingen.

Delta N.V. is eind juni 2016 gestart met het verleggen van kabels en leidingen het gedeelte van de Zoutestraat gelegen tussen de Graauwse Poort en de Koolstraat. In verband met deze werkzaamheden is het nodig ter plaatse de helft van de rijbaan af te sluiten voor het verkeer. Dit gebeurt vanaf maandag 4 juli 2016. Het verkeer kan dan enkel de binnenstad verlaten via deze zijde en niet inrijden.

Het verkeer dat de binnenstad wil inrijden, wordt omgeleid via de Glacisweg en Dubbele Poort. Fietsers kunnen de binnenstad wel bereiken via de Graauwse Poort.

Deze werkzaamheden nemen tot en met vrijdag 29 juli 2016 in beslag. De weersomstandigheden kunnen een rol spelen bij de uitvoeringen en tijdsplanning.

Lees ook:Werkzaamheden Hulst Noord-Oost!
Lees ook:Werkzaamheden Hulst-noord!
Lees ook:Verkeershinder door wegwerken!
Lees ook:Werken Hulst-noord weer van start!
Lees ook:Rotonde is rond, maar nog niet klaar!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>