Dronken tegen boom: 1 gewonde! UPDATE

ambulance 1

RILLAND – Een 33-jarige man uit Portugal is in de nacht van zaterdag op zondag op de Valckenisseweg in Rilland met zijn voertuig frontaal tegen een boom gebotst. Een blaastest wijst uit dat de man teveel gedronken heeft. Hij is vervolgens aangehouden.

Het ongeval is omstreeks 03.58 uur gebeurd. Als opgeroepen agenten bij het ongeval arriveren hebben drie jongens al de nodige zorg verleend aan de bijrijder. Nadat deze een harde klap hebben gehoord met daaropvolgend een langdurig claxongeluid, zijn zij op de fiets een kijkje gaan nemen. De bestuurder is dan al uitgestapt en mankeert ogenschijnlijk niets. De bijrijder is door de jongens voorzichtig uit de auto gehaald en gestabiliseerd. Vervolgens is de 21-jarige man door de ambulance voor verder onderzoek meegenomen naar het ziekenhuis in Bergen op Zoom. Ook hij is afkomstig uit Portugal.

Ziek van de alcohol

Omdat de blaastest op straat uitwijst dat de bestuurder meer dan drie maal de toegestane limiet alcoholgebruik heeft overschreden (740 ug/l) wordt hij voor verhoor meegenomen naar het bureau. Tijdens de rit naar Kruiningen en op het bureau krijgt de man veel last van zijn alcoholinname. Op een gegeven moment is de verdachte er zo slecht aan toe, dat besloten wordt om hem op te laten nemen in het ziekenhuis. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt. Ook is zijn rijbewijs ingevorderd. Zijn auto is weggesleept door een bergingsbedrijf.

Lees ook:Gewonden door dronken drankrijder
Lees ook:Dronken bestuurder aangehouden na verlaten plaats ongeval!
Lees ook:Twee gewonden bij verkeersongeval!
Lees ook:Dronken de wei in! UPDATE
Lees ook:Vrouw aangehouden na verlaten plaats ongeval!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>