Bijna aanrijding!

politiebus

VLISSINGEN – De politie heeft vandaag, donderdag, bekend gemaakt dat er vorige week vrijdag een bijna aanrijding is geweest tussen de bestuurder van een personenauto en de bestuurder van een scootmobiel. Dit gebeurde op de Koudekerkseweg in Vlissingen rond een uur of 11.00.

De bestuurder van het scootmobiel, een 90-jarige Vlissinger, stak bij de voetgangersoversteekplaats bij het ziekenhuis de weg over om in de richting van het park te rijden. Toen hij al op de zebra reed kwam er ineens met hoge snelheid een personenauto aangereden. Deze maakte, volgens de 90-jarige man, geen aanstalten om te stoppen. De bestuurder van het scootmobiel schrok hiervan, gaf een ruk aan het stuur en kwam toen ten val. De 90-jarige man kwam op de weg terecht met het scootmobiel over zich heen. Door omstanders is de man weer overeind geholpen en hij kon zonder ernstige verwondingen zijn weg hierna weer vervolgen. Het scootmobiel raakte echter wel lichtbeschadigd.

De politie is op zoek naar getuigen die mogelijk iets meer kunnen vertellen over de personenauto of de bestuurder. Zij worden gevraagd zich te melden op het politiebureau in Vlissingen, of te bellen met 0900-8844.

 

Lees ook:Automobilist rijdt door na aanrijding met fietser!
Lees ook:Aanrijding scootmobiel met personenauto in Wolphaartsdijk!
Lees ook:Auto over de kop op Vlissingse Sloebrug!
Lees ook:Straatroofpoging!
Lees ook:Doorrijden na aanrijding!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>