Aanrijdingen!

ambulance 1

GOES /BRUINISSE / AAGTEKERKE – In Goes, Bruinisse en Aagtekerke zijn dit weekeinde drie ongevallen geweest waarbij twee gewonden vielen.

Zaterdag om 12.30 uur kwamen agenten aan bij een ongeva op de Goese Deltaweg. Het slachtoffer lag al op de brancard van de ambulance om voor controle naar het ziekenhuis te worden gereden. Voor de motorrijder remde overig verkeer, de Belgische man (56) kon dat niet meer op tijd en gleed onderuit.

Bruinisse, N59 Grevelingen

Op de parallelweg reed zaterdag rond 12.30 uur een Engelse fietser achterop een langzaam rijdende auto. De klap was zo groot dat de fietser door de achterruit vloog de auto in. De Duitse bestuurder kwam met de schrik vrij. De Engelsman is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht met verwondingen aan zijn gezicht.

Aagtekerke, Koekoeksweg

Ook op de Koekoeksweg ging het verkeerd. Zaterdagnacht 17 juli rond 01.30 uur reed een 33-jarige man in de richting van Meliskerke. Een overstekende haas zorgde ervoor dat de bestuurder uitweek, de berm raakte, terugstuurde en daardoor slipte. De wagen belande via een droogstaande sloot weer in de berm. De auto was beschadigd, de Vlissinger zelf kwam met de schrik vrij.

Lees ook:Met de schrik vrij!
Lees ook:Bestuurder in auto overleden! UPDATE
Lees ook:Gewonde bij crash!
Lees ook:Fietser zwaargewond na ongeluk Aagtekerke!
Lees ook:Ernstig ongeval Bruinisse!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>