Wegwerkzaamheden gemeente Sluis!

werk in uitvoering blog

SLUIS – In opdracht van de Provincie Zeeland worden de komende periode de volgende wegwerkzaamheden uitgevoerd:

 

  • Damstraat Schoondijke

Tussen de Damstraat en de rotonde die aansluit op de N676 in Schoondijke wordt het ontbrekende gedeelte van het fietspad aangelegd. Deze werkzaamheden vinden plaats tot en met 29 juli 2016. Tussen 7.00 uur en 17.00 uur is één rijstrook van de Damstraat afgesloten. Het verkeer wordt geregeld met verkeersregelaars.

  • Oostburgsestraat Zuidzande

Langs een deel van de Oostburgsestraat in Zuidzande (tussen de huisnummers 36 en 48) wordt een nieuw voetpad en enkele plantvakken aangelegd. Bovendien wordt het bestaande voetpad herstraat. Deze werkzaamheden vinden plaats van 18 juli tot en met 29 juli 2016. Tussen 7.00 uur en 17.00 uur is één rijstrook van de hoofdrijbaan afgesloten. Het verkeer wordt geregeld met verkeersregelaars of een verkeersregelinstallatie.

  • Fietspad Provinciale weg Sint Anna ter Muiden

Aan de zuidwestzijde van het kruispunt met de Sint Annastraat wordt het asfalt van een gedeelte van het fietspad vernieuwd. Deze werkzaamheden vinden plaats van 22 juli tot en met 28 juli 2016. Het fietspad wordt tijdens de werkzaamheden afgesloten. Het verkeer wordt geregeld met verkeersregelaars.

  • Provinciale weg Zuidzande

Tussen Zuidzande en rotonde Potjes wordt het asfalt van de hoofdrijbaan plaatselijk vernieuwd. Deze werkzaamheden vinden plaats op 27 en 28 juli. Het verkeer wordt omgeleid.

 

Het is niet te voorkomen dat ten gevolge van de werkzaamheden enige hinder zal worden ondervonden betreffende de bereikbaarheid van aangrenzende percelen. Er zal zoveel mogelijk aan worden gedaan om overlast voor omwonenden en bedrijven tot een minimum te beperken. Afhankelijk van werk- of weersomstandigheden kunnen de data nog veranderen

Lees ook:Werkzaamheden Oostburgsestraat Zuidzande!
Lees ook:Nieuwe fiets- en voetpaden!
Lees ook:Werkzaamheden Damstraat Schoondijke!
Lees ook:Asfalteringswerkzaamheden in Zeeuws-Vlaanderen!
Lees ook:Werkzaamheden aan provinciale wegen gemeente Sluis!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>