Vlissings kermisvuurwerk!

vuurwerk lucht

ermisvuurwerk donderdag 22.30 uur

Gepubliceerd op 20 juli 2016

VLISSINGEN – “Het traditionele Vlissingse kermisvuurwerk steken wij donderdagavond om 22.30 uur af”, meldt een gemeentewoordvoerder. “Vanaf de Oranjedijk en het Keizersbolwerk kunt u het spektakel het beste zien. Omdat er veel toeschouwers verwacht worden, roepen we iedereen op om de auto thuis te laten. Kom te voet of op de fiets en ga na het vuurwerk nog even gezellig de stad in. De kermis blijft op de vuurwerkavond open tot 01.00 uur!

Verkeersmaatregelen

Donderdagavond is het Bellamypark vanaf 20.00 tot 01.00 uur afgesloten voor verkeer. Bewoners van de binnenstad kunnen via de Spuistraat, Dam en Gasthuisstraat hun woning bereiken. Ook Boulevard De Ruyter gaat om 20.00 uur dicht. Op de kruising met de Coosje Buskenstraat komt een verkeersregelaar te staan. Bestemmingsverkeer (bewoners en bedrijven) kunnen zich bij hem melden om doorgang te verkrijgen. Op Boulevard Bankert is er vanaf 20.00 uur tijdelijk tweerichtingsverkeer toegestaan, vanaf de Coosje Buskenstraat tot aan de Trompweg. De verkeersmaatregelen op de boulevards gelden tot 23.30 uur.

Fiets

Als u op de fiets komt, houd dan in de gaten dat u uw fiets niet op de weg parkeert. Vooral de Torenstraat en de doorsteek van het Groenewoud naar het Bellamypark zijn belangrijke noodroutes voor hulpdiensten. Houd deze wegen dus vrij!”

Lees ook:Bevrijdingsfestival Vlissingen
Lees ook:Vlissings wegennieuws: Bellamypark open & boulevard dicht!
Lees ook:Vlissings Bellamypark 2 dagen voor verkeer afgesloten!
Lees ook:Alles over het Bevrijdingsfestival!
Lees ook:Colours by the Sea!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>