Ervaringsonderzoek Wmo!

porthos

MIDDELBURG – Middelburg doet mee aan een landelijk onderzoek over de Wmo. Een woordvoerder:”Wij zijn benieuwd naar de ervaringen van mensen die in 2015 gebruik hebben gemaakt van de Wmo of de Jeugdwet.

Wij vragen inwoners die gebruik maken van maatschappelijke ondersteuning naar hun ervaringen. Wat is er gebeurd met de vraag die ze hebben gesteld? Hoe zijn ze geholpen? Wat kon er beter? Wat is de kwaliteit van de ondersteuning of voorziening die u als inwoner heeft gekregen? En heeft het u als inwoner geholpen?

Inwoners die gebruik maken van maatschappelijke ondersteuning ontvangen een brief thuis. Niet elke inwoner ontvangt deze brief, omdat er een steekproef is getrokken van 500 inwoners.

De uitkomsten van het onderzoek worden gedeeld met het Ministerie van Volsgezondheid, Welzijn en Sport. Zo kunnen zij zien hoe het de Wmo en Jeugdhulp wordt ervaren en waar verbeteringen mogelijk zijn.”

Meer informatie over de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (Wmo) en Porthos.

Lees ook:Onderzoek Wmo!
Lees ook:Onderzoek Wmo/jeugdzorg!
Lees ook:Speeddaten over toegang WMO en jeugdhulp
Lees ook:Wat vond u van uw WMO-hulp?
Lees ook:Eigen bijdrage langdurige zorg aan huis gestegen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>