Schoonste strand?

strand 3

BRESKENS – Om het belang van schone stranden onder de aandacht te brengen organiseert NederlandSchoon ieder jaar de Schoonste Stranden Verkiezing. Door deze verkiezing is de aandacht voor het voorkomen van zwerfafval op stranden enorm toegenomen.

Dankzij de inspanningen van gemeenten, paviljoens en het publiek stijgt de schoonscore van de Nederlandse stranden elk jaar.

De stranden in de gemeente Sluis hebben al jaren een prima score. Ook vorig jaar eindigden de stranden van Cadzand-Bad, Nieuwvliet-Bad, Groede en Breskens in de Top 10!

Stem op jouw strand
Uw mening telt! Laat ook dit jaar weten hoe schoon uw favoriete strand is. Stem op uw strand en beoordeel het op schoon. Uw beoordeling en die van de ANWB inspecteurs bepalen samen welk strand zich dit jaar het schoonste van Nederland mag noemen.

Aan het stemmen zijn twee leuke win-acties verbonden. Als u op uw favoriete strand stemt dingt u automatisch mee naar de hoofdprijs: een heerlijk strandweekend voor twee personen op het schoonste strand van Nederland. Wie zich ook inschrijft voor de Supporter van Schoon nieuwsbrief maakt dagelijks kans op een van de luxe “Wat een schoonheid”-strandlakens. U kunt uw stem uitbrengen tot en met zondag 21 augustus. De winnaar van het strandweekend wordt op 31 augustus bekend gemaakt. Stem op uw strand: www.supportervanschoon.nl.

Meer weten?

Meer informatie over de schoonste stranden verkiezingen vindt u op www.nederlandschoon.nl.

 

Lees ook:Schoonste stranden verkiezingen 2016. Stem op onze stranden!!
Lees ook:Stemmen op strand Renesse, Brouwersdam of Westenschouwen!
Lees ook:Geef uw stem aan een strand op Schouwen-Duiveland!
Lees ook:Trots op de West Zeeuws-Vlaamse stranden?
Lees ook:Favoriet strand!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>