Stagemarkt, u doet toch ook mee?

sluis

SLUIS - Jaarlijks doen leerlingen uit het derde leerjaar van het Zwin College een maatschappelijke stage (MaS). De leerlingen doen dan buiten schooltijd 24 uur vrijwilligerswerk bij een vereniging of maatschappelijke organisatie.

Net als voorgaande jaren wordt ook in september 2016, als aftrap van de MaS, op het Zwin College een stagemarkt georganiseerd. Alle stagebieders kunnen zich hier presenteren.

Stagemarkt

De stagemarkt vindt plaats op maandag 19 september a.s. vanaf 18.30 uur. De markt wordt weer gekoppeld aan de kennismakingsavond voor ouders met de mentoren van het Zwin College, zodat we ook de interesse van ouders kunnen wekken voor maatschappelijke stages en vrijwilligerswerk in het algemeen.

Kans

Porthos Sluis hoopt te mogen rekenen op zoveel mogelijk stagebieders. Want het is de perfecte kans om uw vereniging of organisatie extra in de schijnwerpers te zetten en uw vraag naar vrijwilligers onder de aandacht te brengen! Voor meer informatie en aanmelden kunt u contact opnemen met Cecile Aernoudts, sociaal makelaar bij team Porthos van de gemeente Sluis, tel. 140117, e-mail [email protected].

Lees ook:Gespreksmiddag voor mantelzorgers!
Lees ook:Enquête voortgezet onderwijs
Lees ook:Wilt u iemand nomineren voor de Frans Naereboutprijs?
Lees ook:Gemeente Vlissingen start met vrijwilligersondersteuning!
Lees ook:Onderwijs Zeeuws-Vlaanderen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>