DELTA Community!

delta

MIDDELBURG – Onder het motto ‘Samen het verschil maken’ is in januari van dit jaar het startschot gegeven voor de DELTA Community. Dit is het online onderzoeksplatform waar de leden – klanten en niet-klanten – kunnen reageren op concepten, campagnes en nieuwe diensten van DELTA. Leden kunnen ook zelf ideeën aandragen en met suggesties voor verbeteringen komen. Met de community en met marktonderzoek in het algemeen, is DELTA steeds op zoek naar de beste manier waarop we kunnen voldoen aan de wensen van de klant.

De contacten en onderzoeken binnen de community vinden vooral online plaats. Maar soms is er ook gelegenheid om elkaar te ontmoeten zoals op de startbijeenkomst in januari in de ZeelandNet studio of op het kantoor van DELTA om samen nieuwe mogelijkheden uit te proberen op smartphone of computer voor het aansturen van apparaten in huis.

Community leden hebben onder andere  meegedacht over de keuze van advertenties voor een campagne die DELTA deze zomer voerde, over de rol die televisie (nog) speelt in de huishouding en hoe de community-leden DELTA als bedrijf zien.

Op basis van het onderzoek naar de advertenties is de definitieve keuze gemaakt voor onderstaande advertentie. De reacties van community leden op het TV-onderzoek hebben eraan bijgedragen dat de zender RTL7 is toegevoegd aan het basispakket van DELTA. En het onderzoek naar het beeld dat de leden hebben van DELTA geeft input voor de communicatie met  jou als klant. Klanten willen goed op de hoogte gehouden worden van toekomstplannen en zien ook de uitdagingen waar DELTA voor staat.

Als je dit zo leest en als het je ook interessant lijkt om aan onderzoek binnen de Community deel te nemen en daar zelf ideeën aan te dragen, neem dan eens een kijkje op de DELTA Community en geef jezelf op als lid.

Je komt daar via deze link. https://www.delta-community.nl/Portal/members/studies.aspx

Lees ook:DELTA verlaagt energietarieven!
Lees ook:DELTA polst klanten over Fox Sports
Lees ook:Praat mee over uw zorg en welzijn!
Lees ook:Praat mee over uw zorg en welzijn!
Lees ook:DELTA goedkoper!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>