3e dode verzorgingshuisbrand Krabbendijke!

lijkwagen 4

KRABBENDIJKE – De 101-jarige bewoner van Nieulande van Ter Weel in Krabbendijke die zondagavond zwaargewond naar het ziekenhuis was gebracht, is daar in de nacht van dinsdag op woensdag  overleden. Woensdag is er in Ter Weel Krabbendijke een herdenkingsplek ingericht voor haar en de twee andere overledenen. U kunt hier vanaf 14.00 uur terecht om een schriftelijke condoleance achter te laten.

Op vrijdag 2 september wordt om 15.30 uur in het restaurant van Ter Weel Krabbendijke een dienst gehouden door Zorggroep Ter Weel in samenwerking met de kerkelijke gemeenten van Krabbendijke. Tijdens deze gezamenlijke dienst, die voorgegaan wordt door ds. Henk Catsburg, geestelijk verzorger van Zorggroep Ter Weel, wordt stilgestaan bij de tragische gebeurtenis in Nieulande. Iedereen die de behoefte heeft daarbij aanwezig te zijn is welkom.

Terugkeer bewoners

Het merendeel van de bewoners, 27 in totaal, is weer terug in Nieulande. Zij verbleven bij familie of op andere locaties van Zorggroep Ter Weel. Naar verwachting komen aan het einde van de week nog 2 bewoners, die momenteel verblijven in Abbekindershof in Goes, terug naar Nieulande. De 3 bewoners die momenteel in Randhof in Goes verblijven, blijven daar vooralsnog.

Oorzaak brand

De politie heeft het onderzoek naar de brand in Nieulande afgerond. De oorzaak is een storing in een stekkerblok in het appartement waar de brand woedde.

Lees ook:Tweede dode brand Krabbendijke! UPDATE
Lees ook:Informatienummer dodelijke brand verzorgingshuis Krabbendijke!
Lees ook:2 doden en 3 gewonden bij brand Zorgcentrum Nieulande Krabbendijke! UPDATE
Lees ook:Circus Sijm treedt niet op vanwege dodelijke brand verzorgingshuis Krabbendijke!
Lees ook:Armen aan de Goese kersttafel!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>