Belparkeren!

parkeren auto's

GOES – In september kun je op actiedagen 100 gratis Goese parkeeruren winnen door je aan te melden voor belparkeren. Op 10 en 24 september staan diverse providers in onze binnenstad om informatie te geven over het belparkeren. Onder de mensen die zich ter plekke aanmelden bij de provider worden 100 gratis Goese parkeeruren verloot.

Belparkeren is een eenvoudige manier om parkeergeld te voldoen.  Je betaalt het parkeergeld achteraf & per minuut via  een zelfgekozen provider. Op drie zaterdagen is in de binnenstad van Goes een promotieteam actief en zijn de providers aanwezig.

Hoe werkt de actie precies?

Onder de mensen die zich aanmelden ter plekke bij de provider wordt 1x 100 gratis Goese parkeeruren verloot.

Dit kan op:

3 september bij MyOrder in de Singelstraat van 12.00 – 16.00 uur.

10 september bij Parkmobile op de Grote Markt van 12.00 – 16.00 uur.

24 september bij Yellowbrick op de Grote Markt van 12.00 – 16.00 uur.

 

Hoe werkt belparkeren?

Bij alle parkeerautomaten in de Gemeente Goes staan zonenummers vermeld. Deze code geef je door aan de belprovider (telefonisch, per sms of via de app). Je meldt je aan door het zonenummer door te geven en wanneer je weer weggaat meldt je je af, het verschuldigde bedrag betaal je achteraf aan de provider.

De parkeertarieven zijn gelijk voor iedere vorm van betalen. Je betaalt dus hetzelfde tarief voor belparkeren als wanneer je contant of met pinpas zou betalen bij de parkeerautomaat op straat met het verschil dat je achteraf en per minuut betaalt.

 

Lees ook:Belparkeren Terneuzen!
Lees ook:Belparkeren in gemeente Veere!
Lees ook:Belparkeren Terneuzen!
Lees ook:Mobiel parkeren Vlissingen!
Lees ook:Mobiel parkeren Schouwen-Duiveland!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>