Kennismakingsbijeenkomst Jeugdsportfonds en Jeugdcultuurfonds Zeeland!

jeugdsportfonds

THOLEN – De gemeente Tholen houdt donderdag 22 september van 18.30 tot 20.00 uur in het gemeentehuis een kennismakingsbijeenkomst met het Jeugdsportfonds en Jeugdcultuurfonds Zeeland voor sportverenigingen, cultuurorganisaties, basisonderwijs, voortgezet onderwijs en andere betrokkenen.

Sinds 1 januari 2016 is gemeente Tholen aangesloten bij het Jeugdsportfonds en het Jeugdcultuurfonds Zeeland (www.jeugdsportfonds.nl enwww.jeugdcultuurfonds.nl).
Deze organisaties betalen de lesgelden of contributies voor kinderen van 4 tot 18 jaar waarvan de ouders het niet zelf kunnen betalen.

Tijdens deze bijeenkomst geeft de gemeente en de fondsen kort aan wat het belang is en waarom is gekozen aan te sluiten bij deze fondsen. Daarnaast geven de beide fondsen ook een gezamenlijke presentatie over de werkwijze en de manier waarop zij graag, samen met vereniging/organisatie/school, kinderen in actie brengt. En hoe uiteraard de verdere (financiële) afwikkeling in zijn werk gaat.

Programma

18.30 uur Ontvangst
18.45 uur Welkom en introductie door wethouder mr. G.J. Harmsen
18.55 uur Introductie door Jeugdsportfonds en Jeugdcultuurfonds Zeeland
19.05 uur Toelichting Rabobank
19.15 uur Toelichting op werkwijze Jeugdsportfonds en Jeugdcultuurfonds Zeeland
20.00 uur Afronding

Aanmelden

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met mevrouw L. van Dijke, telefoon: 14 0166. Aanmelden kan tot uiterlijk 19 september 2016 via e-mail: [email protected].

Flyer Jeugdsportfonds en Jeugdcultuurfonds (pdf)

Lees ook:Veere: Aanvragen Jeugdsportfonds en Jeugdcultuurfonds
Lees ook:Aanvragen Jeugdsportfonds en Jeugdcultuurfonds verlengen
Lees ook:Regeling zwemles!
Lees ook:Nieuwe natuurouders!
Lees ook:Natuurouders gezocht!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>