Grip op je geld!

portemonnee

KAPELLE – Cederhof welzijn start 5 oktober met een cursus ‘Grip op je Geld’. De cursus is een preventieve cursus en is bedoeld voor mensen die moeite hebben om hun geldzaken te overzien.

De cursisten leren meer inzicht te krijgen in hun geldzaken om te voorkomen dat ze diep(er) in de schulden raken. Dit doen wij op een heel praktische manier door onder andere het daadwerkelijk ordenen van administratie en het opzetten van een maandbudget. Daarnaast behandelen wij de onderwerpen: Waar geef ik mijn geld aan uit, welke keuzes maak ik, het stellen van prioriteiten en gezond koken met een beperkt budget.

Wij richten ons op inwoners van de gemeente Kapelle die moeten rondkomen van een minimum inkomen,  moeite hebben om hun administratie op orde te krijgen en met beginnende financiële problemen.

De cursus bestaat uit zes bijeenkomsten van twee uur en kost de cursisten niets. Cursusdagen: Woensdag 5, 12, 19 en 26 oktober en 2 en 9 november 2016.

Aanmelden (verplicht) vóór 29 september 2016, via Cederhof welzijn: 0113 – 34 34 74, bij Willemijn van Eldik.

Lees ook:Zorg Kapelle verandert!
Lees ook:Politiek actief!
Lees ook:Nogmaals cursus Politiek Actief!
Lees ook:Cursus ‘Schrijf je levensverhaal’!
Lees ook:Samen gezond eten!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>