Radio-uitzending Belfort Sluis!

radio

SLUIS – Het VPRO-radioprogramma OVT een (Onvoltooid Verleden Tijd) verzorgt vandaag, zondag 9 oktober een live-uitzending vanuit de raadszaal van het Belfort. OVT is een journalistiek geschiedenisprogramma waarin allerlei lokale, regionale, nationale en internationale onderwerpen aan de orde komen, meestal in items van 7 tot 8 minuten, een column en een mini-documentaire.

Het programma, met presentatoren, gasten en publiek, vindt in Sluis plaats in het kader van de Maand van de Geschiedenis, met als thema: Grenzen.

Aan de orde kunnen onderwerpen komen als de Belgische oorlogsvluchtelingen in de Eerste Wereldoorlog en de “dodendraad” langs de Nederlands-Belgische grens: de beroemdste zoon van Sluis, Johan Hendrik van Dale van het befaamde woordenboek, en de tijdelijke gevangenschap en vlucht van zeerover en zeeheld Piet Hein. En nog veel meer. Ook is er een (kort) muziekoptreden van het Vlaamse folkensemble Boreas.

Presentatie: Laura Stek en Jos Palm, met als columnist John Jansen vanGalen.

Inloop: 9.30 – 10.00 uur.

Uitzending: 10.00 – 12.15 uur.

 

Live stream

Kun u niet bij de uitzending aanwezig zijn? Luister dan mee via de radio live stream of kijk mee via de webstream.

Lees ook:Trouwen met zeezicht!
Lees ook:Middelburg op tv
Lees ook:Stalker Bas D. verstoort ‘Zegt u het maar’!
Lees ook:Raad Veere live!
Lees ook:Een man van het woord

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>