Werkzaamheden Hulst!

werk in uitvoering blog

HULST – De werkzaamheden aan de riolering en herinrichting van de Frans van Waeseberghestraat en Vestdijkstraat gaan op maandag 17 oktober 2016 van start.

De afgelopen maanden zijn – vooruitlopend op deze werkzaamheden – ter plaatse al de nodige kabels en leidingen verlegd/vernieuwd. In de periode van oktober 2016 tot en met maart 2017 wordt in de Frans van Waesberghestraat en de Vestdijkstraat te Hulst de riolering vervangen en wordt de straat en het trottoir helemaal opnieuw ingericht.

Het werk wordt in fasen uitgevoerd. Dit is om overlast te beperken. Er wordt steeds een beperkt weggedeelte afgesloten voor het verkeer. De omleidingen zijn plaatselijk. Panden blijven tijdens de uitvoering over het trottoir of via tijdelijke voorzieningen altijd bereikbaar.

Op maandag 17 oktober 2016 wordt gestart met de eerste fase. Deze fase betreft de kruising Vestdijkstraat – Houtenkwartier. Deze fase duurt vijf dagen. Het doorgaand verkeer wordt omgeleid via de Kloostergang en de Frans van Waesberghestraat. Na vrijdag 21 oktober 2016 wordt het Houtenkwartier weer opengesteld voor doorgaand verkeer.

Op woensdag 19 oktober 2016 wordt ook de tweede fase al opgestart. Deze fase betreft de Vestdijkstraat. Daar wordt gestart met het verwijderen van de bestaande verhardingen en het vervangen van de riolering. Direct na het vervangen van de riolering wordt de rioolsleuf terug aangevuld en wordt een puinverharding aangebracht. Deze werkzaamheden zijn op vrijdag 28 oktober 2016 afgerond. Het verkeer wordt tijdens deze fase wordt omgeleid via het Houtenkwartier.

Gezien de omvangrijkheid van het project is hinder onvermijdelijk. Getracht wordt om tijdens de werkzaamheden de overlast zo beperkt mogelijk te houden.

Lees ook:Wegafsluitingen binnenstad Hulst!
Lees ook:Voortgang werken Hulster binnenstad!
Lees ook:Wegafsluitingen Hulst!
Lees ook:Houtenkwartier afgesloten!
Lees ook:Wegwerkzaamheden Hulst!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>