Verhuizing Vlissingse markt!

marktkraam

VLISSINGEN - De Vlissingse weekmarkt is vanaf vrijdag 4 november te vinden aan de Spuistraat en de Lange Zelke. Dat zal misschien even wennen zijn, want uw favoriete groente-, noten of viskraam is dan op een nieuwe plek te vinden.

Op vrijdag 4 november is op de nieuwe locatie een speciale koffie- en theehoek op te vinden waar u informatie over de markt kunt krijgen. Ook kunt u hier een plattegrondje meenemen waar alle nieuwe locaties van de marktkramen op staan. Wethouder John de Jonge geeft om 12.00 uur het officiële startsein voor de nieuwe locatie van de weekmarkt.

Oliebollenkraam

Vanaf aanstaande zaterdag tot 31 december is de oliebollenkraam te vinden in de Walstraat tegenover het reisbureau en bij de fontein bij het Scheldeplein.

Kaart

Volgende week vindt u de kaart met nieuwe locaties van de marktkramen op onze website. Deze kaart is ook te vinden bij de marktkramen zelf op 4 november.

Lees ook:Verhuizing Vlissingse weekmarkt!
Lees ook:Huldiging en optreden Deltaband
Lees ook:Vlissingse markt verhuist!
Lees ook:Weekmarkt verplaatst!
Lees ook:Verhuizing Vlissingse markt!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>