Startersdag Walcheren!

zeeland buseniss

VLISSINGEN – In het Vlissingse Dok41, aan de Edisonweg 41, is het woensdag 30 november weer zover. Dan kunnen alle (pre)starters en jonge ondernemers gratis sfeer en kennis opsnuiven op de startersdag in Vlissingen.

Dankzij een heel uitgebreid gamma aan seminars, workshops, masterclasses, presentaties en 1-op-1-gesprekken kunnen ze zich prima voorbereiden op het ondernemerschap. De Startersdag wordt verzorgd in samenwerking met de Zeeuwse Rabobanken. Waarom een startersdag? Jammer genoeg is het nog altijd zo dat heel wat beginnende ZZP’ers of jonge bedrijven het na enkele maanden al moeten opgeven. Oorzaak? Een slechte voorbereiding. Dankzij dit event kunnen ondernemers die pas begonnen zijn of van plan zijn om te starten, zich beter oriënteren. Ze krijgen als het ware handvaten aangereikt om een vliegende start te garanderen. Thema’s die aan bod zullen komen, zijn onder meer: klantmanagement, marketing, bedrijfsbegeleiding en financieel advies. Hoe doen starters het in Zeeland? Volgens Marc Volleman (De Twaalfde Man Marketing en Communicatie) kunnen we met trots zeggen dat we de eerste 3 kwartalen van 2016 maar liefst 2.356 starters hebben gehad (bron: Kamer van Koophandel). Bijna hetzelfde als in dezelfde periode in 2015. Ondernemerschap zit in de lift. Bovendien is het aantal faillissementen afgenomen ten opzichte van het jaar 2015. Wie weet, hebben het aantal startersdagen hier wel iets mee te maken. Programma De gratis toegankelijke startersdag gaat van start vanaf 17u30. Wie wil kan dan (tegen een kleine betaling) gebruikmaken van het heerlijke broodjesbuffet. Om 18u45 zorgt Marc Volleman voor de officiële opening en kunnen starters in gesprek gaan met bedrijven, instanties en overheden. Vervolgens kunnen zij deelnemen aan verschillende workshops en seminars, die het best aansluiten bij hun interesses, branches of sectoren. Het hele event duurt tot ongeveer 22u20. Er zullen verschillende kennispartners aanwezig zijn, zoals: Rabobank, Belastingdienst, UWV, DOK41, Kenniswerf, het BBIE, SAS Assurantiën, Meijling en Sarneel notarissen, Justion Advocaten, H-It Hosting, Accon avm, Univé Verzekeringen, Arca Retil, Design you own lifestyle, Kubus, NHI Opleidingen, Van Hoepen, Ondernemersklankbord, Starterscoach Arne Hulstein, Pulze IT, Zeeland Zakelijk, CTV enzovoorts. Het wordt ongetwijfeld een sfeervolle avond vol interessante informatie, nuttige contacten en massa’s inspiratie. Aanmelden De Startersdag is op woensdag 30 november. Iedereen is welkom vanaf 17u30 voor het broodjesbuffet. Vanaf 18u45 gaat het officiële programma van start. Deelnemen aan het event kost normaal €17,50 per persoon, maar voor (pre)starters en jonge ondernemers is de startersdag GRATIS. De kosten voor het broodjesbuffet bedragen €9,50 per persoon. Aanmelden kan via http://www.zeelandbusiness.nl/sdvlissingen2016/. Hier vindt u alle praktische informatie rond het evenement.

Lees ook:Startersdag Heinkenszand! UPDATE
Lees ook:Heinkenszand: Place to be voor starters en jonge ondernemers!
Lees ook:Startersdag Zeeuws-Vlaanderen
Lees ook:Minder bedrijven gestart!
Lees ook:Startersdag Zeeuws-Vlaanderen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>