Wij vallen op!

fiets nacht

HULST – Hulster wethouder Diana van Damme – Fassaert sprong afgelopen vrijdag op de fiets en fietste mee met leerlingen van het Reynaertcollege. Samen fietsten ze van Terhole naar Hulst. Hun fietsen waren ludiek verlicht. (anders en verstandiger dus dan de fietser op bijgaande foto) Dit gebeurde in het kader van de Zeeuwse fietsverlichtingstour.

Daarbij vragen bestuurders van de provincie Zeeland, gemeenten en Waterschap Scheldestromen aandacht voor het belang van goede fietsverlichting.

De fietsverlichtingstour is onderdeel van fietsverlichtingscampagne ‘Ik val op!’ Zeker tijdens de donkere dagen jaar is het belangrijk dat fietsers goed zichtbaar zijn in het verkeer. Dat is van groot belang voor hun eigen veiligheid, maar ook voor die van anderen. De campagne loopt tot en met 23 november 2016.

Lees ook:Zeeuwse fietsverlichtingstour!
Lees ook:Zeeuwse fietsverlichtingscampagne gestart!
Lees ook:Ik val op
Lees ook:Op de fiets: Licht aan, apps uit!
Lees ook:Defecte lichtmasten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>