Alcohol- en verkeerscontroles!

dronken rijder 2

MIDDELBURG –  De politie heeft tussen afgelopen vrijdag  en zaterdag  04.15 uur alcohol- en verkeerscontroles gehouden op de Schroeweg en de Nieuw Vlissingseweg in Middelburg en op de prins Hendrikweg in Vlissingen.

In totaal zijn er 660 blaastesten uitgevoerd. Twee personen bleken teveel alcohol te hebben gedronken (245 ug/l en 615 ug/l). Tegen hen wordt proces-verbaal opgemaakt. De agenten schreven bovendien in totaal 14 bekeuringen uit voor onder andere het niet dragen van de autogordel (3x), overschrijden van de maximumsnelheid (2x) en niet handsfree bellen (2x). Omdat agenten twijfels hadden over de rijgeschiktheid van een weggebruiker, hebben ze tot slot een 130 WVW vordering tegen een bestuurder opgemaakt. Dat houdt in dat de politie het CBR (=Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen) vraagt om te onderzoeken of de bewuste automobilist nog steeds geschikt en capabel is om auto te rijden. Degene mag, totdat de uitslag van het CBR bekend is, geen auto meer rijden.

Lees ook:Grote controle!
Lees ook:Weggebruikers hebben het druk, druk, druk!
Lees ook:Onder invloed van alcohol en drugs
Lees ook:46 bekeuringen uitgedeeld tijdens verkeerscontrole!
Lees ook:Voertuigen gecontroleerd!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>