Verdachte situaties!

inbreker

SLUIS – De politie wil zaterdag 14 januari met inwoners van de gemeente Sluis op boevenjacht in Oostburg. Deelnemers worden tijdens het spel via social media geïnformeerd en krijgen aanwijzingen over de verblijfplaats van de ‘boef’. Wie vangt de boef of geeft de politie de beste informatie over verdachte situaties?

Doel van het spel is om deelnemers met andere ogen naar de wijk te laten kijken. Want het blijkt dat inwoners het lastig vinden om een verdachte situatie te melden. Want wat is verdacht? En wat meld je waar? Om inwoners hier op een leuke en interactieve manier over te informeren, organiseert de politie, in samenwerking met de gemeente, ZLM Verzekering en Woongoed, het spel ‘Boef in de wijk’.

Prijzen
Deelnemers maken kans op mooie prijzenpakketten samengesteld door ZLM Verzekeringen.

Meedoen?
Wilt u meedoen? Kom dan om 14.15 uur naar de kantine onder het gemeentehuis in Oostburg, gelegen aan Nieuwstraat 22. Het spel begint om 14.30 uur en eindigt om uiterlijk 17.00 uur. Aanmelden kan via wijkagenten Willem Pijpelink en/of Henk Wiegman of op één van de volgende manieren:

- 0900-8844 (24 uur per dag / 7 dagen per week bereikbaar);

- via www.politie.nl/mijn-buurt (als u uw postcode intoetst, vindt u uw wijkagent en kunt u een contactformulier invullen);

- via Twitter: @W_Pijpelink / @H_Wiegman

- via Facebook: politieteam Zeeuws-Vlaanderen

Lees ook:Boef in de wijk!
Lees ook:Boef in de wijk!
Lees ook:Boeven vangen!
Lees ook:Boef in de wijk
Lees ook:Veilig Sluis?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>