Aanhangwagen kantelt in Vlaketunnel!

vlaketunnel

KAPELLE – In de Vlaketunnel op de A58 richting Bergen op Zoom is donderdag een ongeval geweest. Hierbij zijn geen gewonden gevallen.

Een automobilist vervoert op een aanhangwagen een tractor. Op het moment dat deze naar beneden rijdt, raakt hij de macht over het stuur kwijt waardoor de aanhanger kantelt. Een achterop komende vrachtwagen ziet het incident en wijkt naar rechts uit en raakt daardoor een ander voertuig op de linker weghelft. Dan volgt een kettingreactie: twee anderen voertuigen op de linker weghelft botsen vervolgens tegen de eerste auto aan. Hierbij zijn geen gewonden gevallen. Wel heeft ambulancepersoneel alle betrokken nagezien. Het overige wegverkeer heeft flink wat overlast ondervonden. Vanaf knooppunt De Poel, afslag Kapelle en op de N289 komen automobilisten in de file terecht. Rond 14.00 uur is de rommel opgeruimd en de weg weer vrijgegeven.

Lees ook:Bestelwagen op z’n kant in Kapelle!
Lees ook:Auto in de sloot Kamperland: vier gewonden!
Lees ook:Aanrijding op A58!
Lees ook:Nieuw vervoer buitendienst!
Lees ook:Dodelijk ongeluk N57!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>