Hondenbelasting!

GOES – Er is in de gemeente Goes besloten tot invoering van hondenbelasting met ingang van 1 januari.

Sabewa Zeeland heft en int de gemeentelijke belastingen namens gemeente Goes. U kunt  bij Sabewa Zeeland op verschillende manieren melden dat u houder bent van een of meerdere honden. Bijvoorbeeld via de website www.sabewazeeland.nl of door te bellen. Verder zullen in de komende maanden controleurs alle woningen langs gaan om te informeren of u (een) hond(en) heeft. De controle wordt in opdracht van Sabewa Zeeland uitgevoerd door het bureau Legitiem BV.

Voor wie en tarief 
De hondenbelasting geldt voor iedereen die één of meer honden houdt. Of de hond nu van uzelf is of van een huisgenoot. Wanneer er een hond aanwezig is in een huishouden, moet deze worden aangemeld. Het tarief voor 2017 is 62 euro per hond per jaar.

Hoe aanmelden
U kunt op de website www.sabewazeeland.nl uw hond aanmelden via het formulier ‘aangifte hondenbelasting’ onder het kopje contact. U kunt dit ook regelen via het digitaal loket op de website van Sabewa Zeeland. Belt u liever? Het telefoonnummer van Sabewa Zeeland is 088 99 95 800. Na het verwerken van de aanmeldingen en de huis-aan-huiscontrole verstuurt Sabewa Zeeland de belastingaanslag. De belastingplicht gaat in per 1 januari 2017.

Lees ook:Controle hondenbelasting!
Lees ook:Controle hondenbelasting in Sluis!
Lees ook:Controle hondenbelasting
Lees ook:Hondenbelasting!
Lees ook:Controle hondenbelasting!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Hondenbelasting!

  1. Gary Yanover

    Hondenbelasting is discriminatie jegens hondenbezitters daarom is er de landelijke Actie Tegen de Hondenbelasting. Doe mee en teken de petitie via Stophondenbelasting.petities.nl
    De actie is te volgen via Facebook Actie Tegen de Hondenbelasting, Twitter @stophond en http://www.stophondenbelasting.nl

    Steun en aandacht wordt op prijs gesteld

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>