Afvoercheck werkt niet in samenwerking met de gemeente Terneuzen!

TERNEUZEN – “We hebben een aantal meldingen gekregen dat medewerkers van een bedrijf, genaamd Afvoercheck, aanbellen bij mensen met het aanbod de afvoerleidingen in en om uw huis preventief te onderhouden”, meldt een woordvoerder van de gemeente Terneuzen. “Dit bedrijf wekt daarbij de suggestie dat dit in samenwerking met de gemeente Terneuzen gebeurt. Dit is echter niet het geval. Afvoercheck is een bedrijf opzich en werkt niet in opdracht van de gemeente Terneuzen.

De huisaansluitingen worden niet door ons gecontroleerd. We controleren en reinigen alleen het openbare riool. U beslist zelf of u de afvoerleidingen in en om uw huis laat controleren en door welk bedrijf u dat laat doen.”

Lees ook:Reinigen rioolkolken en gemalen Hulst!
Lees ook:Bedrijfsinbraak Terneuzen!
Lees ook:Terneuzense gemeentegids
Lees ook:Wegwerkzaamheden!
Lees ook:Wegwerkzaamheden!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>