Verwijderen bomen

boom 2016

 VLISSINGEN – De firma Harthoorn is eerder deze week begonnen met de verwijdering van 21 bomen in de Vlissingse Verkuijl Quakkelaarstraat. Om de nieuwbouw en renovaties uit te kunnen voeren, is het nodig een deel van de bomen nu al te verwijderen. De overige bomen kunnen tot dit najaar blijven staan. In het najaar van 2018 planten we de nieuwe amberbomen.

Het verwijderen van de 21 bomen duurt tot en met woensdag 15 maart 2017. De boomstammen van de bomen die we nu verwijderen bewaren we, om het hout mogelijk te hergebruiken.

Parkeren

Wilt u ervoor zorgen dat er op maandag 13 maart vanaf 7.00 uur geen auto’s meer geparkeerd zijn op de plaatsen waar bomen worden verwijderd. Deze plaatsen zijn aangegeven op de tekening. Vanaf 17.00 uur kunt u uw auto weer in de straat parkeren, tot de volgende ochtend 7.00 uur.

Overlast zaagwerk

Omwonenden zullen overlast hebben van het zaagwerk. De aannemer sluit de delen van de straat af, waar bomen worden verwijderd. Dit geeft hij aan met afzettingen. De woningen blijven altijd te voet bereikbaar.
Hebt u nog vragen over de uitvoering van de werkzaamheden? Dan kunt u contact opnemen met de heer Hage van de gemeente Vlissingen. Bereikbaar via telefoon (0118) 48 71 25 of e-mail [email protected].

Voorlopig ontwerp

In de inspraakperiode hebben wij suggesties gekregen op het Voorlopig Ontwerp van de straat. De komende weken bekijken deze en werken we aan een Definitief Ontwerp.

 

Lees ook:Vervanging bomen!
Lees ook:Bomen kappen
Lees ook:Bouw nieuw Goese Lyceum!
Lees ook:Bomen rooien
Lees ook:Werkzaamheden Gravestraat Vlissingen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>