Nieuw 30+ feest in Panta Rhei

 

VLISSINGEN – Deze lente staat er een nieuw feest geprogrammeerd bij de Vlissingse Panta Rhei: Pantastisch. Zeeuwen en niet-Zeeuwen van 30 jaar of ouder kunnen op zaterdag 13 mei heerlijk feesten en dansen op de muziek van nu; van house tot 90’s en van top 40 tot dance.

Deze eerste editie van Pantastisch is een initiatief van Panta Rhei in samenwerking met 1 Night Events (organisator 90’s Night). Hun doel met dit feest is om meer uitgaans-aanbod te creëren voor 30-plussers. Op zaterdag 13 mei zijn de deuren open vanaf 22.00 uur. Tickets a 10 euro zijn verkrijgbaar via de website www.kaartkassa.nl.

 

Lees ook:Vanavond concert in Vlissingse Panta Rhei!
Lees ook:Strandpaviljoen en strandwachten in een nieuw jasje
Lees ook:Bonnie Raitt Tributeband in Panta Rhei!
Lees ook:De Klomp Ovezande: Best Of Pinkpop Tributenight!
Lees ook:Groeten vanaf de Vlissingse boulevard!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>