Koningin Julianastraat Clinge afgesloten

CLINGE – De Koningin Julianastraat in Clinge is tot en met vrijdag 14 april afgesloten voor het doorgaande verkeer. Het gaat om het gedeelte van de straat gelegen tussen de ’s-Gravenstraat en de Beatrixstraat. In deze periode worden er ter plaatse werkzaamheden uitgevoerd aan de kabels en leidingen.

Begin mei 2017 starten in een aantal straten in Clinge rioolwerkzaamheden. De riolering wordt vervangen in de Koningin Julianastraat, de Prins Bernhardstraat en het gedeelte van de Beatrixstraat gelegen tussen de Klinkerstraat en de Koningin Julianastraat. Dit is nodig omdat de riolering ter plaatse verouderd is en niet meer voldoet aan de huidige eisen. Nadat de riolering is vervangen, wordt de bestrating terug aangebracht. Hierbij wordt gebruik gemaakt van gebruikte straatklinkers en nieuwe stoeptegels. De inrichting van de straten blijft ongewijzigd.

Voorafgaand aan de rioolwerkzaamheden wordt door Delta gewerkt aan de kabels en leidingen. De waterleiding, gasleiding en de elektriciteitskabels worden vernieuwd. Delta start haar werk op maandag 20 maart 2017.

Lees ook:Vervangen riolering!
Lees ook:Infoavond rioolwerken Clinge!
Lees ook:Wegafsluitingen rioolwerkzaamheden
Lees ook:Rioolwerkzaamheden
Lees ook:Wegafsluitingen Hulst!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>