Bakker Daane: Mag het iets dikker?

VLISSINGEN – “Mag het ietsje dikker? Die opmerking kregen we de laatste tijd steeds vaker”, meldt bakker Peter Daane, eigenaar van Piet Daane-bakkerijen in Vlissingen en Middelburg dinsdag. “En ja, vanaf nu mag het ietsje dikker. Gewoon omdat het kan. Dikke Boterhammen, meer brood in je boterham. In onze winkel in Paauwenburg, Vlissingen kunt u voortaan kiezen of uw brood in dunne of dikke boterhammen gesneden wordt. Lekker toch?”

Lees ook:Bakkerij Piet Daane gaat los met eigen broodmerk!
Lees ook:Peter Daane is beste Bolus bakker!
Lees ook:Paauwenburg in beweging!
Lees ook:Meedenkers gezocht
Lees ook:Wijkdag Paauwenburg!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>