Afsluiting Sloebrug vervroegd

wegafsluiting

VLISSINGEN - De werkzaamheden aan de Vlissingse Sloebrug verlopen voorspoedig. Daarom is de nachtelijke afsluiting van de Sloebrug een week vervroegd en zal plaatsvinden op:

  • Maandagnacht 10 april, 21.00-6.00 uur;
  • Dinsdagnacht 11 april, 21.00-6.00 uur;
  • Woensdagnacht 12 april, 21.00-6.00 uur;
  • Donderdagnacht 13 april, 21.00-6.00 uur.

Het verkeer zal worden omgeleid over de Keersluisbrug.

Groot onderhoud

Provincie Zeeland voert groot onderhoud uit aan de Sloebrug in Vlissingen. In de oorspronkelijke planning zouden de werkzaamheden op 31 maart zijn afgerond. Door onder andere weersomstandigheden en problemen met de bouw van de steiger, lopen de werkzaamheden uit naar 14 april.
Het onderhoud bestaat uit het stralen en conserveren van hameistijlen en balansen en het ontroesten, bijwerken of compleet overschilderen van het ‘val’ van de brug. De ‘val’ is het beweegbare rij- en loopgedeelte van een brug.

Gevolgen weg- en scheepvaartverkeer

Door de werkzaamheden aan de Sloebrug is er tijdelijk één rijbaan beschikbaar. Dit kan leiden tot verkeershinder, zeker tegen de avond tussen 16.30 en 18.30 uur. Houd hier rekening mee of neem een andere route. U kunt Vlissingen ook bereiken via Middelburg over de Nieuwe Vlissingseweg. Fietsers en voetgangers worden omgeleid over de Keersluisbrug en de Draaibrug in Oost-Souburg.
De Sloebrug wordt tot zaterdag 15 april 17.00 uur niet bediend en is niet open voor het scheepvaartverkeer.

Lees ook:Werk aan Sloebrug!
Lees ook:Onderhoud Sloebrug!
Lees ook:Keersluisbrug afgesloten geweest!
Lees ook:Sloebrug nacht afgesloten voor verkeer
Lees ook:Keersluisbrug dicht!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>