Werkzaamheden Postweg Yerseke

werk in uitvoering blog

YERSEKE – De Postweg in Yerseke is vanaf 1 mei niet toegankelijk voor doorgaand verkeer. Dat komt door werkzaamheden aan een duiker die onder de weg ligt. Tijdens de werkzaamheden, die ongeveer drie weken duren, wordt een omleidingsroute ingesteld. Fietsers en bromfietsers kunnen wel gebruik maken van de Postweg. Voor hen komt er een tijdelijke bypass.

Verwijderen duiker

Onder de Postweg (N670) in Yerseke ligt een oude duiker (een koker die watergangen met elkaar verbindt). Deze ligt net buiten de bebouwde kom van Yerseke, kort na de kruising met de Breedsendijk.

De duiker is al geruime tijd niet meer in gebruik en verkeert in slechte toestand. Omdat de duiker geen functie meer heeft voor de waterhuishouding, wordt deze verwijderd. Als de duiker weg is gehaald, vult de aannemer het ontstane gat opmet zand, funderingsmateriaal en asfalt.

Lees ook:Werkzaamheden Postweg Yerseke
Lees ook:Sloeweg afgesloten!
Lees ook:Duiker met spoed naar ziekenhuis
Lees ook:Wegwerkzaamheden Hulst!
Lees ook:Bermverharding Yerseke!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>