Nasleep brand City2Beach hotel

brand blog

VLISSINGEN – Er was nog even hoop dat het afgelopen maandag dooor brand getroffen City2Beach Hotel aan de Vlissingse Badhuisstraat later deze week heropend zou worden. De schade is aanzienlijk en na inspectie met een verzekeringsspecialist is duidelijk geworden dat de herstart langer duurt. Een domper voor  eigenaresse Lianne Boone en haar medewerkers. Het hotel is recentelijk verbouwd en heropend.

“Wat een van de laatste klusjes na maanden van renoveren had moeten worden, liep uit op een nachtmerrie”, meldt ze op de Facebookpagina van het getroffen hotel. “Een deel van City2Beach Hotel heeft vlam gevat tijdens dakdekwerkzaamheden. De schade aan het hotel en Lunchroom CityBeanz is enorm en het zal naar verwachting weken duren voor een deel van het hotel en de lunchroom weer geopend kunnen worden.”

“Wij prijzen ons zelf zeer gelukkig dat op het moment van het uitslaan van de brand alle hotel gasten reeds uitgecheckt of buiten de deur waren. Ook het personeel is niet gewond geraakt.”

Lees ook:Brand Vlissingse City2Beach Hotel
Lees ook:Citroën City Beach Tour in Middelburg!
Lees ook:Trouwen met zeezicht!
Lees ook:Hotelgasten moeten bed uit door brand
Lees ook:Brand in koffiezetapparaat gemeentehuis Terneuzen: 1 gewonde!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>