Géén kampioensfeest Feyenoord

feyenoord logo

MIDDELBURG – Zeeland heeft geen voetbalclub in de eredivisie en van oudsher is een groot deel van het Zeeuwse een Feyenoord-bolwerk. Hoewel met de komst van import-Zeeuwen AJAX ook steeds meer terrein wint. Het had zo mooi kunnen zijn: Feyenoord kon vandaag, zondag 7 mei na winst op stadsgenoot Excelsior landskampioen worden. Veel Zeeuwen waren in gedachten al bij het Rotterdamse kampioensfeest, of het in het Zeeuwse aan het vieren met vrienden. Maar Feyenoord verloor van de stadsgenoot. Excelsior-Feyenoord werd 3-0.

De Zeeuwse AJAX-fans waren voor de wedstrijd al minder zuur dan verwacht om de beoogde Feyenoord-winst, omdat ze nog kans maken om de finale van de Europa League te winnen en dat is dan weer een grotere prijs dan de winst in eigen land te pakken…. Maar..nu bestaat er nog een kans dat ze ook nog landskampioen worden en met een beetje geluk zelfs 2 prijzen binnen halen. AJAX won met 4-0 van Go Ahead Eagles.

Wordt vervolgd…

Lees ook:Zeeland op scherp tijdens klassieker AJAX-Feyenoord! (Eindstand 2-1)
Lees ook:AJAX in finale Europa League
Lees ook:Spanning om AJAX – Feyenoord!
Lees ook:Toch geen kampioensfeest voor Feyenoord?
Lees ook:Ajax-Feyenoord nadert en de spanning stijgt

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>