Hoe was de ontvangen Jeugdzorg?

HULST – De gemeente Hulst wil graag weten hoe jongeren en hun ouders/begeleiders de Jeugdhulp ervaren. Daarom ontvangen de ouders en de jongeren in de leeftijd van 12 jaar en ouder die jeugdhulp in 2016 ontvingen een brief van de gemeente om mee te doen met een enquête. Voor kinderen in de leeftijd tot 11 jaar die jeugdhulp ontvingen wordt de brief alleen naar de ouders/begeleiders gestuurd.

In totaal worden er een 300-tal brieven verstuurd. Deze brieven worden omstreeks 17 mei 2017 verstuurd aan jeugdigen en/of hun ouders die in 2016 jeugdhulp ontvingen. Hen wordt gevraagd de vragen te beantwoorden. Dit kan door het online invullen van de enquête.

Zo wordt onder andere gevraagd met welke organisatie contact is geweest; of er snel geholpen werd en of men de hulp kreeg die nodig was; of de zorg/hulp goed was en of men voldoende informatie kreeg. Daarnaast wordt bijvoorbeeld gevraagd wat het effect van de hulp was.

Mensen die een enquête van de gemeente hebben ontvangen worden gevraagd om deze in te vullen. Hiermee wordt bijgedragen aan het verder optimaliseren van de Jeugdhulp.

Het onderzoek wordt voor de gemeente Hulst uitgevoerd en verwerkt door het Planbureau en Bibliotheek van Zeeland. De antwoorden worden automatisch en anoniem verwerkt.

Lees ook:Wat vond u van uw WMO-hulp?
Lees ook:Is uw kind geboren in 2013?
Lees ook:Speelplekken Schouwen-Duiveland!
Lees ook:Onderzoek Wmo/jeugdzorg!
Lees ook:Overeenkomsten met aanbieders jeugdhulp!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>