Melden via politie.nl weer mogelijk

MIDDELBURG  - Het melden van zaken of het hebben van contact met de politie via de website politie.nl is weer mogelijk. Er werden preventieve maatregelen getroffen om de beveiliging van politie.nl op te voeren Dit, naar aanleiding van de waarschuwing van het nationaal cyber security centrum NCSC die een waarschuwing af gaf op 12 mei voor wereldwijde ransomware aanvallen. De preventieve maatregelen zijn inmiddels opgeheven.

U kunt weer via politie.nl zaken melden en/of contact hebben met de politie.

Lees ook:Criminele virussen misbruiken naam politie!
Lees ook:Politie waarschuwt consumenten en bedrijven bij start nieuwe werkweek voor gijzelsoftware
Lees ook:Nomoreransom-platform prijswinnaar
Lees ook:No More Ransom
Lees ook:Politie.nl beperkt bruikbaar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>