Ongeval Nieuw-Namen

ambulance 1

NIEUW-NAMEN – Via 112 is om ongeveer 04.00 uur, in de nacht van zaterdag op zondag, door omwonenden gemeld dat er een ongeval had plaatsgevonden op de Langestraat/Petrusstraat in Nieuw Namen. Zij waren door het ongeval wakker geworden en zagen dat er een personenauto op zijn kop in de sloot lag. Onder het voertuig zou een persoon liggen.

Meteen zijn alle hulpdiensten naar de ongevalsplaats gereden. Politieagenten waren het eerste op de plek en hebben het slachtoffer onder de auto vandaan gehaald en op de kant gelegd. Omdat de man niet bij kennis was en niet ademde zijn zij gestart met de reanimatie. Die is even later overgenomen door medewerkers van de ambulance en de traumahelikopter die ook was geland.

Zeer hulpvaardige melders!

In de tussentijd kregen de hulpverleners goede assistentie van de melders. Zij zijn, samen met de hulpverleners, op zoek gegaan naar mogelijke andere slachtoffers. Die bleken er gelukkig niet te zijn. Dat is later ook nog gecontroleerd en bevestigd door brandweerlieden die met een warmtecamera de ongevalsplaats hebben onderzocht.

Slachtoffer nog onbekend

Het slachtoffer van het eenzijdig ongeval is, buiten bewustzijn maar met hartslag, door een ambulance naar het ziekenhuis in Antwerpen gebracht. Op dit moment is er geen informatie bekend over zijn toestand.

De identiteit van de man is nog niet bekend. De politie onderzoekt die nog aan de hand van het kenteken van de auto en de persoonlijke spullen die in de auto lagen.

update 15.38 uur

Zojuist is bekend geworden dat het slachtoffer bij het eenzijdig ongeval dat afgelopen nacht plaatsvonden een 56-jarige man uit het Belgische Beveren betreft. Zijn familie is in kennis gesteld van het feit dat hij in het ziekenhuis is opgenomen. Over zijn toestand is niets bekend.

Lees ook:Ernstig eenzijdig ongeval!
Lees ook:Eenzijdig ongeval: twee gewonden!
Lees ook:Beknelling na aanrijding: verdachte aangehouden!
Lees ook:Eenzijdig ongeval Hoek: bestuurster onder invloed
Lees ook:Ongeval Kapelle: 1 gewonde

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>