Zomermarkt Ter Reede

zomermarkt wvo zorg 8

VLISSINGEN – In het Vlissingse Ter Reede, aan de Vredenhofflaan is woensdag 21 juni een zomermarkt in Ter Reede. Zowel binnen als buiten staan zo’n veertig kramen met o.a. sieraden, kleding, (streek) producten, keramiek en houtsnijwerk. Evenals voorgaande jaren geeft de Zeeuwse Ringrijders Vereniging een demonstratie ringrijden tijdens de markt en strijden ze om de wisselbokaal.

Verder is er een Rad van Fortuin waarvan de opbrengst verdeeld wordt over twee goede doelen in Sri Lanka en Ambon. Tussen 14.30 en 15.00 uur treedt de muziekgroep Jos & Friends op met Moluks-Indische, Nederlandse en Engelse liedjes. De Molukse dansgroep Bunga Cengkeh is te zien tussen 15.00 – 15.30 uur en om 15.30 uur zingt Jos & Friends nog enkele nummers.

zomermarkt ter reede ringrijden

De zomermarkt begint om 10.00 uur en duurt tot 16.00 uur, in en rondom locatie Ter Reede aan de Vredehoflaan 370 in Vlissingen. De toegang is gratis.

Archieffoto’s: MarcelvdVoort

Lees ook:Zomermarkt in en bij Vlissings Ter Reede!
Lees ook:Zomermarkt Ter Reede!
Lees ook:KJBB-bijeenkomst met Frits en Marijke Barend
Lees ook:Midzomerfeest Mae Uku
Lees ook:Binnenkort Midzomerfeest Mae Uku

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>