Domburgs ESPA-congres

domburg toerisme

DOMBURG – Tijdens het ESPA (European SPas Association) congres in Rome is besloten dat dit congres volgend jaar in Domburg wordt gehouden. Dit was in aanwezigheid van onze burgemeester de heer drs. R.J. van der Zwaag. Het begint op woensdag 23 mei en eindigt op vrijdag 25 mei 2018. In Rome waren er deelnemers uit 20 landen (wetenschappers, ondernemers en vertegenwoordigers van overheden en landelijke organisaties) aanwezig.

De afgelopen jaren is er in Domburg intensief gewerkt aan een Healty region. We  hebben dat in nauwe samenwerking met de ESPA gedaan. Met als resultaat dat Domburg in 2014 de Badstatus kreeg. Met deze Badstatus zien wij goede kansen voor een verdere ontwikkeling van Domburg op het gebied van vitaliteit en gezondheid.

Op voorspraak van de boardmember mevrouw Marlies Sobczak, hebben we enkele jaren geleden  besloten, ons aan te sluiten bij de ESPA.

Nu wij enkele jaren lid zijn, zien wij het dan ook als een eer om het volgende ESPA congres in 2018 in Domburg te mogen organiseren.

Lees ook:ESPA congres in Domburg
Lees ook:Badstatus Domburg en Cadzand-Bad!?!
Lees ook:Badstatus Domburg!
Lees ook:Rapport zorgverkenning!
Lees ook:Rapport zorgverkenning!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>