Hulst: Nieuwe inwoners welkom

hulst logo

HULST – Het gemeentebestuur van Hulst verwelkomt zaterdag 8 juli haar nieuwe inwoners.

Hiermee wil de gemeente enerzijds de gelegenheid scheppen onderling kennis te maken en anderzijds wordt informatie verstrekt over de gemeentelijke organisatie en zeker ook over Hulst als woongemeente.

De bijeenkomst begint op zaterdag 8 juli om 14.00 uur in het stadhuis van Hulst. Na een kopje koffie of thee introduceert het college van burgemeester en wethouders zichzelf aan de nieuwe inwoners. Daarna gaat het om 15.00 uur met een bus door de gemeente. Tijdens deze rondrit toont een VVV-gids de mooie en opmerkelijke plekjes van de gemeente. De middag wordt omstreeks 17.00 uur afgesloten in het stadhuis, waar onder het genot van een drankje en hapje kan worden nagepraat.

Iedereen die zich in de periode van 18 mei 2015 tot 31 mei 2017 hebben ingeschreven als nieuwe inwoner van de gemeente Hulst hebben ondertussen een uitnodiging ontvangen. In totaal gingen 623 uitnodigingen de deur uit. Al bij al gaat het om zo’n 846 personen.

Mocht men zich in de genoemde periode in de gemeente Hulst hebben gevestigd en geen uitnodiging hebben ontvangen, dan kan men contact opnemen met de gemeente Hulst op tel. 14 0114.

 

Lees ook:Boerenontbijt voor nieuwe inwoners!
Lees ook:Boerenontbijt voor nieuwe inwoners!
Lees ook:Boerenontbijt voor nieuwe inwoners!
Lees ook:Boerenontbijt voor nieuwe inwoners!
Lees ook:Nieuwe inwoners gemeente Veere bijeen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>