Digitale enquête omgevingsvisie

laptop

MIDDELBURG – Hoe moet de fysieke leefomgeving van Zeeland er in de toekomst uit zien? Dat leggen we vast in de Zeeuwse Omgevingsvisie. Daarvoor is een digitale enquête  gestart.

De provincie Zeeland maakt een Omgevingsvisie die opvolger wordt van het huidige Omgevingsplan 2012-2018. In deze Omgevingsvisie worden meer onderwerpen meegenomen dan in het huidige plan zijn opgenomen. Er zijn nu te veel regels en visies, wij maken dit graag eenvoudiger en beter. Om tot een goede afweging te komen over wat goed is voor deze leefomgeving wordt er één visie gemaakt die al die losse regels en visies vervangt. Hierbij kunnen afwegingen eenvoudiger worden gemaakt en is er meer duidelijkheid over mogelijkheden voor maatwerk.

De Provincie maakt de Zeeuwse Omgevingsvisie niet alleen. Hiervoor gaan we actief in gesprek met mensen en organisaties die zich betrokken voelen bij onze leefomgeving.
Vanaf nu kunt u op www.zeeland.nl een digitale enquête invullen waar iedereen via stellingen kan reageren op hoe de fysieke leefomgeving van Zeeland er in de toekomst uit moet gaan zien.

Lees ook:Fiets van de zaak aantrekkelijker
Lees ook:Regels uitstallingen en reclame-uitingen!
Lees ook:Omgevingswet: Minder regels en een mooiere leefomgeving!
Lees ook:Samen sterk voor de Zeeuwse kust!
Lees ook:Regels verkoop vanuit stalletje aan huis

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>