Taxi schept man

WESTKAPELLE – Een 20-jarige man uit de gemeente Deurne werd zondagochtend 13 augustus rond 05.00 uur op de Grindweg door een taxi onderschept.

Het slachtoffer was met twee vrienden op weg naar hun vakantiehuis. Op de Grindweg liep hij links op de rijbaan. Er was weinig verlichting en vermoedelijk kwamen ze een tegenligger tegen die nabij de Joossesweg het slachtoffer onderschepte. Het slachtoffer vloog over de motorkap en was niet meer aanspreekbaar. Er zaten geen klanten in de taxi. Het slachtoffer werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Artsen constateerden dat hij een eigen ademhaling had, kneuzingen en oppervlakkige wonden.
De artsen doen verder onderzoek evenals de politie, waarin de 21-jarige taxichauffeur zal worden verhoord.

Lees ook:Massale vechtpartij Café Entrez Hulst!
Lees ook:Wielrenner in kritieke toestand
Lees ook:Alweer Zeeuws comazuipertje! Nu pas 14 jaar!!!
Lees ook:Arrestatie na steekpartij
Lees ook:Fietser mishandeld!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>