Rolstoelbrand Terneuzens zorgcentrum

brand blog

TERNEUZEN – Er heeft zaterdag brand gewoed in het Terneuzense zorgcentrum Bachten Dieke, aan de Koninginnelaan.  Er is een persoon met brandwonden naar een ziekenhuis overgebrachten 3 anderen ademden rook in. Na de melding zijn de brandweer en een ambulanceteam direct naar de brand gegaan.

De bradn woedde in een rolstoel. De brandweer kon het vuur snel blussen.

 

Bij een brand in een zorgcentrum in Terneuzen is zaterdag aan het begin van de avond iemand gewond geraakt. Drie anderen ademden rook in.

De brand in het complex ‘Bachten Dieke’ aan de Koninginnelaan werd rond 17.35 uur ontdekt. De brandweer schaalde direct op naar middelbrand en ook werd al snel een ambulanceteam met spoed ter plekke gestuurd.

Volgens de Veiligheidsregio Zeeland was er sprake van een brand in een rolstoel. De brandweer had het vuur snel onder controle. Eén persoon liep brandwonden op. Deze moest door de brandweer worden gekoeld. Dit slachtoffer is per ambulance afgevoerd.

Ook drie personen die rook hadden ingeademd zijn door de ambulancedienst behandeld. Zij hoefden niet mee naar het ziekenhuis. De brandweer heeft het gebouw geventileerd en Salvage ter plaatse gevraagd voor ondersteuning bij het afhandelen van de schade.

Lees ook:Gewonden bij brand!
Lees ook:Brandstichting Vlissingse flat!
Lees ook:“Villabrand aangestoken”!
Lees ook:Weer autobrand!
Lees ook:Brand in Goese ruilwinkel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>