ADRZ doet mee voor NIAZ-jaarprijs

adrz

GOES – Het NIAZ ( Het Nederlands Instituut voor Accreditatie in de Zorg) helpt zorginstellingen de kwaliteit en veiligheid van zorg te verbeteren en te borgen. Zo is het NIAZ groot voorstander van kennisuitwisseling tussen zorginstellingen. Om deze reden reikt het NIAZ dit jaar de ‘NIAZ Jaarprijs’ uit. Het NIAZ heeft aan zorginstellingen gevraagd een voorbeeld in te dienen van een verbeteringsinitiatief dat heeft bijgedragen aan kwaliteit van zorg. De respons was hoog; in totaal doen 60 zorginstellingen mee. Ook het Admiraal de Ruyter Ziekenhuis (ADRZ) doet  mee aan deze wedstrijd.

Namens het ADRZ is de Patiënt Effect Rapportage (PER) ingediend; een initiatief dat ontwikkeld is door de Cliëntenraad en tijdens de NIAZ audit afgelopen oktober als best practice is benoemd. De PER is een instrument dat de patiënt een stem geeft in beleidsontwikkeling en verbetertrajecten in het ziekenhuis en in de keten.
De hele maand september kan gestemd worden op de ingediende initiatieven. De tien inzenders met de meeste stemmen
mogen hun initiatief op 21 november voor een vakjury presenteren. Het ADRZ hoop er natuurlijk met de winst vandoor
te gaan, zodat we de PER (nog) bekender kunnen maken bij onze collega zorginstellingen. Stem op de PER via onderstaande link.
https://jaarprijs.niaz.nl/cases/details?id=40.

Lees ook:ADRZ trots op ziekenhuisbrede NIAZ-accreditatie!
Lees ook:Idee Cliëntenraad ADRZ wordt landelijk voorbeeld!
Lees ook:VGZ nu al contract met ADRZ!
Lees ook:ADRZ ontvangt NIAZ-accreditatie!
Lees ook:ADRZ veilig!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>