Tijd voor Max binnenkort in Middelburg

MIDDELBURG – Het televisieprogramma Tijd voor Max is het nieuwe seizoen onlangs gestart met een tournee door ons  land. En deze keer doen ze van 25 tot en met 29 september ook Middelburg aan. De uitzendingen zijn vanaf de Markt.

Sybrand Niessen en Martine van Os zijn in september wekelijks te bewonderen vanaf een andere locatie in Nederland. Max Vandaag komt eind deze maand dus ook vanuit de Zeeuwse hoofdstad. Wilt u als publiek de uitzending van Tijd voor Max bijwonen, dan kan u hier klikken. Tot en met vrijdag 22 september is het programma overigens te gast in Blokzijl.

 

Lees ook:Racoon live bij Tijd voor Max
Lees ook:Tijd voor Max in Middelburg
Lees ook:Middelburg op tv
Lees ook:Zeeuwse meningen (75): Voelt u zich veilig in de Zeeuwse straat?
Lees ook:Giro komt definitief naar Middelburg

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>