Wegwerkzaamheden Kamperland

KAMPERLABD – “Elke Zeeuw moet ‘s avonds veilig kunnen thuiskomen. Daarom heeft Provincie Zeeland verkeersveiligheid hoog in het vaandel staan: we maken wegen veiliger en investeren in gedrag”, aldus een woordvoerder van de Provincie Zeeland. “Van 2 tot en met 12 oktober voert Aannemer BraboTech in onze opdracht onderhoudswerkzaamheden uit op het viaduct in de Nieuweweg over de Oost Westweg (N255), ter hoogte van Kamperland. Het asfalt op het viaduct en de voegovergangen van het viaduct worden vervangen. Gedurende de uitvoeringsperiode is het viaduct afgesloten voor al het verkeer.

Hoewel we overlast zoveel mogelijk proberen te beperken, kan het werk enige hinder met zich meebrengen. Om de werkzaamheden uit te kunnen voeren, worden de hoofdrijbaan en het fietspad afgesloten. De omleidingsroute voor automobilisten loopt via de Oost Westweg (N255). Fietsers en landbouwvoertuigen worden aan de noordoostzijde van Kamperland omgeleid via de Krommeweg onderdoor de N255 Oost Westweg. De omleidingen worden aangegeven met gele borden.”

Lees ook:Wegwerkzaamheden!
Lees ook:Wegwerkzaamheden Tholen
Lees ook:Asfaltonderhoud Tholen!
Lees ook:Wegen Tholen opgeknapt
Lees ook:Opknapbeurt Stoofweg Renesse!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>