Uitreiking jodiumtabletten

MIDDELBURG – Het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) start 10 oktober met het versturen van jodiumtabletten naar 1,2 miljoen huishoudens in bepaalde gebieden rond kerncentrales in Nederland. De dichtstbijzijnde kerncentrales voor de inwoners van Zeeland staan in Borssele en Doel. Ook inwoners van de gemeente Vlissingen die tot de doelgroep behoren, zullen een doosje jodiumtabletten ontvangen. Kijk voor alle informatie op de website van ZeelandVeilig.

Lees ook:Jodiumtabletten verspreid in Zeeland!
Lees ook:Kerncentrales in en nabij Zeeland!
Lees ook:Verspreiding Jodiumtabletten
Lees ook:Nieuwe jodiumtabletten in Middelburg!
Lees ook:Informatieavond kerncentrales Doel en Borssele!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>