Zeelandbrug regelmatig afgesloten

zeelandbrug 1

KAMPERLAND - Weggebruikers moeten rekening houden met regelmatige afsluitingen van de Zeelandbrug de komende periode. In november  vinden er werkzaamheden plaats in de kelder van de Zeelandbrug. De centrale aandrijvingen van beide basculebruggen worden vernieuwd. In verband met de werkzaamheden wordt de Zeelandbrug niet bediend voor de scheepvaart van maandag 6 november (7.30 uur) t/m vrijdag 1 december 2017 (5.00 uur).

Extra nachtelijke afsluitingen voor wegverkeer

In verband met de werkzaamheden zijn er extra nachtelijke afsluitingen gepland. Tijdens deze afsluitingen wordt de aandrijving uitvoerig getest en uiteindelijk in bedrijf gesteld.

Op de volgende nachten kunt u niet over de Zeelandbrug rijden:

  • Dinsdag 7 november (reguliere afsluiting) van 00.00 uur tot 05.00 uur.
  • Dinsdag 14 november 2017 van 00.00 uur tot 05.00 uur.
  • Dinsdag 28 november 2017 van 00.00 uur tot 05.00 uur.
  • Woensdag 29 november 2017 van 00.00 uur tot 05.00 uur.
  • Donderdag 30 november 2017 van 0.00 uur tot 05.00 uur.
  • Vrijdag 1 december 2017 van 0.00 tot 05.00 uur.

Automobilisten kunnen omrijden via de Stormvloedkering; bij de Zeelandbrug en op de aanrijroute worden informatieborden geplaatst. In bijzondere situaties is het mogelijk ambulances te laten passeren. Het Admiraal de Ruyterziekenhuis in Goes is hiervan op de hoogte gesteld. Als we onverhoopt van de planning afwijken, maken we dat bekend via deze website en twitter.

Zeelandbrug app

Actuele informatie over afsluiting van de Zeelandbrug krijgt u via de Zeelandbrug app. Deze app voor smartphone en tablet wordt 24 uur per dag up-to-date gehouden. De app vermeldt zowel geplande afsluitingen als niet geplande afsluitingen, bijvoorbeeld vanwege een ongeval. De Zeeland brug app is beschikbaar voor iPhone of Android.

Lees ook:Zeelandbrug gestremd!
Lees ook:Groot onderhoud Zeelandbrug!
Lees ook:Zeelandbrug afgesloten!
Lees ook:Onderhoudswerkzaamheden Zeelandbrug!
Lees ook:Zeelandbrug dicht!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>