Inspiratie en informatie voor startende ondernemers

VLISSINGEN – Gratis inspiratie en informatie voor startende ondernemers in Zeeland.  Op woensdag 22 november houdt Zeeland Business samen met de Zeeuwse Rabobanken, Gemeente Vlissingen en Kenniswerf Zeeland een gratis startersdag voor ondernemers bij DOK41 in Vlissingen.

Het avondvullende programma is bedoeld om starters en eigenaren van een bedrijf tot 3 jaar oud goed voor te bereiden en te informeren over alle zaken waar de starters mee te maken gaan krijgen. De Kamer van Koophandel (KvK) ziet het aantal starters in Nederland steeds verder toenemen. Ieder jaar starten ongeveer 3500 ondernemers in Zeeland een eigen bedrijf. Volgens financieel dienstverlener Graydon is het aantal faillissementen en opheffingen in Zeeland relatief het hoogste ten opzichte van andere provincies. Het gebrek aan een goede voorbereiding is daarvan meestal de oorzaak. Om deze reden wordt de startersdag opgezet met een intensief en informatierijk programma dat bestaat uit een optioneel broodjesbuffet, plenaire opening om 18:45 uur, een startersmarkt en doorlopende seminars en workshops. De seminars gaan o.a. over financiële plannen, effectief netwerken, succesvol ondernemerschap door Maurice van den Hemel, kansen en bedreigingen, verzekeren en personal branding. De Zeeuwse Zaken verloot ook nog eens hun nieuwe quick scan ondernemingsplan! Aanmelden Aanmelden is mogelijk via www.zeelandbusiness.nl/walcheren2017. Deelname is gratis. De startersdag vindt plaats bij DOK41, Edisonweg 41 B3, Vlissingen.

Lees ook:Goede voorbereiding belangrijk voor toenemend aantal starters
Lees ook:Startersdag voor (pre)starters en jonge ondernemers!
Lees ook:Save the date: Startersdag
Lees ook:Startersdag Zeeuws-Vlaanderen!
Lees ook:Minder bedrijven gestart!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>