Voorgenomen overname van Caiway door EQT

MIDDELBURG -  EQT en CIF Holding B.V., het private investeringsfonds waarin Caiway is ondergebracht, maakten onlangs een voorgenomen verkoop van CIF Holding B.V. (hierna te noemen Caiway) aan EQT bekend. EQT is ook eigenaar van het Middelburgse DELTA en voornemens om Caiway onder te brengen binnen de holding waarin ook DELTA is ondergebracht.

EQT is ook voornemens om een groepsmanagementstructuur in te richten die verantwoordelijk wordt voor de aansturing van Caiway en DELTA. Dit nieuwe groepsmanagement zal onder leiding komen te staan van Marco Visser, de CEO van DELTA.

Marco Visser, CEO van DELTA, over de voorgenomen overname van Caiway door EQT:
“Een samenwerking met Caiway helpt ons in het realiseren van onze ambities voor DELTA. We willen DELTA verder laten uitgroeien tot een sterk en gezond bedrijf met hoogwaardige diensten en producten, een superieur en toekomstbestendig netwerk en bovenal tevreden klanten, binnen én buiten Zeeland. Binnen Zeeland investeren we flink in ons netwerk en komen we binnenkort al met nieuwe producten op de markt. De mogelijkheid om te gaan samenwerken met Caiway maakt dat we straks nóg beter in staat zijn om ook buiten Zeeland onze marktpositie te versterken.”

Lees ook:EQT neemt CIF en CAIW over
Lees ook:Marco Visser Delta-CEO
Lees ook:Directieteam DELTA compleet
Lees ook:Win DELTA-kaarten Concert at Sea
Lees ook:Zeeuwse buitengebieden snel internet

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>