Afscheid Kapelse burgemeester Stapelkamp

boeket bloemen 2

 KAPELLE -  Anton Stapelkamp is bijna 7 jaar burgemeester van Kapelle. een woordvoerder van de gemeente: “Op woensdag 20 december  nemen wij tijdens een buitengewone raadsvergadering in De Vroone, aan de C.D. Vereekestraat 74 in Kapelle, afscheid van Anton Stapelkamp als burgemeester van de gemeente Kapelle. De openbare raadsvergadering begint om 19.00 uur.

Aansluitend op de raadsvergadering is er een receptie van 20.00 tot 21.30 uur waar u persoonlijk afscheid kunt nemen van Anton en Cecile Stapelkamp. Zij kijken ernaar uit om de talloze personen die zij ontmoet hebben in hun Kapelse periode nog eenmaal de hand te schudden. U bent van harte welkom.

Het gemeentebestuur van Kapelle

Anton en Cecile hebben aangegeven dat zij veel hebben ontvangen de afgelopen jaren in de Bloesem van Zeeland. Als u hen wat wilt geven, dan hebben zij een suggestie voor een gift. Gezien de verbouwingsplannen van het Fruitteeltmuseum zal dit zeer worden gewaardeerd: Stichting Vrienden Fruitteeltmuseum Kapelle, bankrekening: NL88RABO0331556790.

Lees ook:Peijs krijgt d’r zin niet: Ook geen vrouwelijke burgemeester voor Kapelle!
Lees ook:Afscheid Goese burgemeester Verhulst
Lees ook:Bloesemfeest!
Lees ook:Kapelse burgemeester vertrekt
Lees ook:Delegatie gemeentebestuur Kapelle bij herdenking Orry-la-Ville!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>